Autó import, autó külföldrőlVállalatunk profilja között szerepel az autó import, mely Magyarországon is egyre gyakrabban választott tevékenységi forma. Eddig, ha autó megvételéről volt szó, akkor a rég megszokott módon történt minden, vagyis autókereskedések által, netán magánszemélyek hirdetése segítségével juthattunk új négy kerekűhöz. Az elmúlt néhány évben kezdjük átvenni a külföldi országokban már rég bevált megoldást, vagyis, hogy a kiszemelt autó külföldről érkezik meg otthonunkba. Nem véletlenül: a külföldi import autók esztétikai és műszaki állapota, összeszerelési minősége sok esetben jobb, szervíz igényük kisebb, hosszabb távon költséghatékonyabbak. A külföldi import autók esetében a futott kilóméter is kevesebb lehet, valamint reális, megbízható adatokkal, papírokkal rendelkeznek (törzskönyv, szervízkönyv).

Az autó import nem nagy ördöngösség, és nem jár semmilyen rejtett költséggel vagy váratlan meglepetéssel, hiszen minden az előre megbeszélt módon történik. Vagyis a kapcsolatfelvétel és az ügyfél igényeinek, kívánságainak megismerése és egyeztetések után megtörténik az árajánlatkérés, illetve a megfelelő autó kiválasztása és a rendelés leadása. Ügyfeleink minden szükséges adatot és információt megkapnak leendő autójukról, vagyis az alvázszámot, évjáratot, kilométerállást, felszereltség és extrák listáját és képek biztosítják az illusztrációt az autóról. Ha minden az ügyfél igényeinek megfelelő és a szerződés aláíródott, akkor jön az autó külföldről történő behozatala és az átíratás ügyintézésének lebonyolítása. Azáltal, hogy sok országban az autók rendszáma nem autónként van kiállítva, hanem a tulajdonosokhoz tartoznak, ezért egy ideiglenes rendszámra van szükség, mely az autó külföldről, hozzánk való megérkezéséig érvényes. De ennek ügyintézésében is vállalatunk munkatársai segítenek, hazánkban pedig a Nemzeti Közlekedési Hatóság állítja ki a műszaki adatlapot, valamint megállapítja a környezetvédelmi besorolását és a szükséges regisztrációs adó mértékét is. Az autó import folyamatának utolsó lépése az eredetvizsgálat, valamint a kötelező felelősségbiztosítás megkötése.

Ha felkeltettük érdeklődését vagy kérdése lenne autó import, autó külföldről történő behozatala kapcsán, kérjük, vegye fel munkatársainkkal a kapcsolatot telefonon vagy akár a-mail-en keresztül!
Szolgáltatásaink közül: autó import külföldről, külföldi import autók